petak, 10. lipnja 2016.

Žena pruža muškarcu duhovni izazov kada on oseća da ona nije potpuno u njegovoj vlasti.

 

Vreme koje provodite s njim mnogo govori.

Fina devojka već posle nekoliko nedelja poznanstva sedi uz momka nasmrt se dosađujući, dok on radi nešto što njega zanima. Možda gleda spotove na televiziji, čisti svoj pribor za pecanje, svira gitaru ili popravlja auto. Ona je očajna, ali se ne žali. Umesto toga, ćuti i uljudno vrti palčeve, samo da bi bila u njegovom društvu.
Kučka se, s druge strane, otvoreno žali. Zapravo, ne prestaje. To nije ništa loše, jer mu time stavlja do znanja da njome ne može da briše pod. Ali upamtite, duhovni izazov nema mnogo veze s verbalnim nadmetanjem. Ima veze s vašim ponašanjem i time koliko ste spremni da se odričete.
Na primer, on kaže da voli plavuše. Vi imate taman ten, tamne oči i crnu kosu. Kad vas sledeći put vidi, već ste izblajhali kosu i obrve. U prevodu? On ima stopostotnu kontrolu nad vama.
Kaže se da „ljubav na usta ulazi“. To je istina, ali ne morate rintati šest sati da biste ga nahranili.
Bez obzira da li jedete u restoranu ili naručite hranu, stomak je pun, i ljubavi ima dovoljno. Načelno pravilo: ako je jelo toplo, on će ga pojesti. Ostalo je protraćen trud.
Žene su uslovljene da daju sve od sebe. Još nisam videla muški časopis u kojem piše kako da on ženi spremi obrok od četiri jela. Recepti se tu mogu naći samo u dodatku za bodi-bilding, gde objašnjavaju kako se belance muti s pšeničnim klicama. Bavim se pitanjem kuvanja jer je to jedna od mnogih oblasti u kojima se žene previše trude. To ne znači da treba potpuno da odustanete od kuvanja. Možda ste već godinu dana zajedno i slavite godišnjicu. Možda mu je rođendan i želite da ga posebno obradujete. U posebnim prilikama, i pošto on to zasluži, pripremanje obroka za njega je lep gest. Ali to nije nešto što treba da učinite tek tako...

Odlomak iz knjige "Zašto muškarci vole kučke"

Nema komentara:

Objavi komentar